Converse All star Hi Auburn bruna Skor Online Leather sqewdr984-Böter Skor

Converse All star Leather Hi Auburn bruna Skor Online
Kriget i Jemen har pågått 4 år.Keen Portsmouth II svart svarta Skor Online 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 60 000 har dödats. 

Fredsförhandlingarna om kriget i Jemen avslutades på torsdagen på Johannesbergs slott i Rimbo, mellan Stockholm och Uppsala. FN:s generalsekreterare Keen Targhee Exp Mid Wp svart Steel grå gråa Skor Online var på plats och, kvinnor Girl 196792 svart bruna Skor Online Dagens Nyheter,  kunde vid en presskonferens uttrycka en försiktig optimism:

– Jag hoppas att samtalen här markerar början till slutet för vad som är den värsta humanitära situationen i världen. Det finns ingen militär lösning på detta krig,Keen Uneek 8Mm Rock Magnet Capri turkosa Skor Online bara en politisk, och veckan har visat att det finns en konstruktiv vilja att fortsätta en sådan process.

Ledarna för parternas delegationer – utrikesminister Khaled al-Yamani och huthisidans Mohamed Abdel Salam – skakade också hand, för första gången vid avslutningsceremonin.

Efter ett utdraget och destruktivt krig med massvält, utbredd förstörelse och många döda civila kan inte fred byggas på en vecka. Men samtalen på det svenska slottet kan förhoppningsvis bli ett genombrott.Keen Whisper Magnet Sangria gråa Skor Online

Den här sortens fredsbyggande samtal direkt mellan de stridande parterna medan kriget ännu pågår är alldeles för sällsynta. Killah Rina lila Skor OnlineAtt samtalen förs i Sverige är en följd av Sveriges mer än tvåhundraåriga åtminstone formella alliansfrihet, av Margot Wallströms utrikespolitik och säkert också av Sveriges plats i FN:s säkerhetsråd.

I den rollen kan Sverige spela en viktig roll för freden, som förmodligen inte varit möjlig med Sverige som Natoland, lierat med USA. Trumps USA spelar en avgörande roll i kriget genom stor vapenexport till Saudiarabien och också genom att amerikanska plan i luften tankar saudiska bombplan på väg till Jemen.

I USA ökar kritiken på vapenexporten till Saudiarabien. Senaten har med röstsiffrorna 56 mot 41 fattat ett historiskt beslut, att om att upphöra med allt militärt eller ekonomiskt stöd till Saudiarabiens krig i Jemen. Lacoste Carnaby Evo 116 1 Blk svarta Skor OnlineDock blockerades beslutet på torsdagen av republikanerna i Representanthuset.

60 000 människor har dödats under det fyra år långa kriget. 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 3000 civila dödades enbart under november, den högsta dödssiffran på två år. Lacoste Carnaby Evo Bl 1 Blk gråa Skor Online

Kan förhandlingarna på det svenska slottet bygga broar mot fred och skapa förutsättningar för livsmedelshjälp, då är allt vunnet.

Kolera i Jemen. Röda korset på plats.

Converse All star Hi Auburn bruna Skor Online Leather sqewdr984-Böter Skor

Skridsko Tränare alltid billig frakt

Saudiarabiens och Förenade Arabemiratens angreppskrig på Jemen hart skapat en humanitär katastrof.Lacoste Esparre 118 2 Off Wht nvy blåa Skor Online 22 av Jemens 28 miljoner invånare har drabbats av en hungerkris. Ändå fortsätter Sverige att sälja vapen till de båda skurkstaterna. VidaXL Dubbel campingstol 155x47x84 cm blå